Wat bieden wij aan?

Totale Thuiszorg biedt ook trap-, huis- en platformliften aan en staat garant voor betrouwbare mobiliteitsoplossingen op maat van onze klanten.

Wij werken samen met professionele firma’s die meer dan 16.000 realisaties hebben verwezenlijkt, zij zijn de beste getuigen van uitmuntend vakmanschap en persoonlijke service. 16.000 trapliften, waarvan er trouwens geen twee gelijk zijn, want elke lift wordt 100% op maat gemaakt. Het advies, de opmeting, de productie, de installatie… u laat het met een gerust hart over aan de specialist.

Totale Thuiszorg poetsdienst

Voor elke trap een oplossing

Dankzij het uitgekiende ontwerp past de traplift nagenoeg op elke trap: smal, recht of steil met bochten… ja, zelfs verschillende verdiepingen kunnen in één beweging overbrugd worden! We ontwikkelden immers een uniek monorailsysteem waardoor de lift slechts een beperkte ruimte inneemt en geen hinder veroorzaakt voor de andere trapgebruikers. Dankzij onze gepatenteerde ASL – draaitechnologie zet de lift zich gedurende de hele rit automatisch in de meest optimale en meest veilige positie. Zo kan de stoellift ook op heel smalle of lage trappen geplaatst worden, zonder dat er kap – of breekwerken nodig zijn.

Heeft u nog vragen, of wenst u het gratis documentatiepakket te ontvangen, vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen de 24 uur contact met u op, voor een persoonlijke service op maat.

Vraag uw gratis documentatiepakket aan!

Wist u dat?

Voor de installatie van een traplift bij u thuis, is de kans groot dat u een tussenkomst krijgt.
Vraag hier alvast uw gratis offerte aan.